Extenda Retail går inn i et samarbeid med Binea.se for å levere kasse- og Retail Cloud-løsninger til det svenske markedet

Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.
  • ExtendaGO, som er en del av Extenda Retail, en utvikler av programvare for detaljhandel på internasjonalt nivå, inngår et samarbeid med Binea
  • Binea holder til i Sverige og har en sterk tilstedeværelse i Skandinavia, noe som gjør at ExtendaGO kan styrke posisjonen sin i regionen
  • ExtendaGOs løsninger er utviklet for små og mellomstore bedrifter og skreddersydd for å hjelpe detaljhandelen og hotellbransjen med overgangen til skyen i flere kanaler

Stockholm, Fredag ​​10. september 2021: ExtendaGO, en affärsenhet i det globala företaget Extenda Retail som erbjuder programvara för detaljhandeln, tillhandahåller sina molnbaserade programvarulösningar för POS och Retail Cloud till Binea, som är leverantör av e-handelssystem och kringtjänster och på så sätt gör det enklare för företag att bedriva lönsam e-handel.

Med det här partnerskapet med Binea konsoliderar ExtendaGO sin närvaro i Skandinavien, och Binea kan utöka sin portfölj av produkter och lösningar samt stärka sitt go-to-market-erbjudande till svenska detaljhandlare. Bineas flexibla e-handelsplattform erbjuder retail i omnikanal, och med partnerskapet med ExtendaGO kan Binea erbjuda sina kunder en komplett lösning från POS och utcheckning till e-handel.

De lösningar som ExtendaGO erbjuder är kraftfulla, användarvänliga och molnbaserade, och de uppfyller de ständigt föränderliga kraven från både detaljhandlare och konsumenter. Tack vare årtionden av samlade expertkunskaper är ExtendaGO-lösningarna mycket konkurrenskraftiga och ger mervärde åt alla verksamheter.

ExtendaGOs lösningar för detaljhandeln kan antingen användas direkt av en detaljhandlare eller också kan de läggas till i en återförsäljares go-to-market-portfölj, som Binea gör, om återförsäljaren går med i det partnerprogram som utvecklats i just detta syfte: Ignite Partner Programme.

Som ytterligare stöd för återförsäljare och detaljhandlare erbjuder ExtendaGO fortlöpande support och assistans, och företagets molnbaserade lösningar är en unik och värdeskapande resurs för både detaljhandlare och återförsäljare.

Peter Lang, administrativ chef på Binea säger: ”I många Binea-projekt hos våra kunder är en stark och flexibel lösning för POS-hantering ett av de viktigaste områdena där vi måste tillhandahålla bästa möjliga lösningar. Vi har utvärderat ett flertal alternativ och därefter valt ExtendaGO som partner, inte bara på grund av den kraftfulla POS-lösningen utan även det nära samarbete vi har kunnat upprätta med ExtendaGO, vilket har visat sig tillföra mervärde i våra projekt.”

Henning Lieng, chef på ExtendaGO, säger: ”Partnerskapet med Binea representerar en konsolidering i Skandinavien, men även i Europa i stort. Ignite Partner Programme innebär att återförsäljare kan utöka sina portföljer exponentiellt med ett snabbt, tillförlitligt och molnbaserat erbjudande.”

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Ebba Nyberg
Marketing Manager
Extenda Retail
Phone: +46 732 512 561
Email: ebba.nyberg@extendaretail.com

Pål Bakken
Channel Manager Scandinavia
ExtendaGO
Tel: +46 768 954 270
Email: pal.bakken@extendaretail.com
LinkedIn: www.linkedin.com/in/p%C3%A5l-bakken-05b292

Om Binea

Forretningskonseptet vårt er å tilby nettbutikksystemer og tilleggstjenester som gjør det lettere for selskaper å drive lønnsom netthandel.

www.binea.se

Registreringsskjema

  • Firmanavn/organisasjon*
  • Telefonnummer*
  • Type*
  • Velg et land