• ExtendaGO, en del av det globala företaget Extenda Retail som erbjuder programvara för detaljhandeln, undertecknar ett partneravtal med det spanska teknikföretaget ORQUEST
  • Genom att gå samman kan båda teknikleverantörerna stärka sitt go-to-market-erbjudande i Europa
  • ORQUEST ansluter sig till ExtendaGOs globala IGNITE Partner Program, vilket ger mervärde till återförsäljarnas kataloger
orquest-extendago-press-release-on-page-image (1)

Stockholm, Sverige – 8 december 2021 – ExtendaGO, en del av det globala företaget Extenda Retail som erbjuder programvara för detaljhandeln, undertecknar ett partneravtal med det spanska teknikföretaget ORQUEST. Genom att gå samman kan båda teknikleverantörerna stärka sitt go-to-market-erbjudande.

ORQUEST erbjuder marknadsledande programvara för personalplanering och personalhantering, som bygger på avancerade algoritmer och AI. ExtendaGO erbjuder å sin sida en kraftfull, molnbaserad programvara för POS och backend för detaljhandel som bidrar till exakt butikshantering och exceptionella kundupplevelser.

Båda IT-leverantörerna har en stark närvaro i hela Europa, med erbjudanden som är utformade med funktioner som kan anpassas för alla detaljhandelssektorer (t.ex. hotell och restaurang, franchise, specialisthandel, detaljhandel och evenemang). Eftersom ExtendaGOs lösning är molnbaserad är den snabb att installera och enkel att hantera dagligen.

Lösningarna ger mervärde till detaljhandelsföretag, och det nya partnerskapet gör det möjligt för detaljhandlare att få ett bredare utbud av integrationer och olika sätt att arbeta med personalhantering och POS-funktioner. Partnerskapet innebär att båda varumärkena kan erbjuda en skalbar lösning för alla detaljhandelsföretag som vill expandera både nationellt och internationellt och möta specifika kunders behov.

Alberto del Barrio, VD på ORQUEST, säger: ”Vi ser fram emot att delta i Ignite Partner Programme och att samarbeta med ExtendaGO. Vi på ORQUEST är övertygade om att det här samarbetet är ytterligare ett steg mot att tillhandahålla bästa möjliga service till våra kunder och hjälpa dem att hantera det nya normala efter pandemin, med ännu bättre framgångsgarantier. ExtendaGOs kunnande inom molnbaserad programvara för POS och backend för detaljhandeln är ett perfekt komplement till ORQUEST WFM-programvara.”

Henning Lieng, chef för ExtendaGO, säger: ”Vi är glada att ORQUEST, Spaniens ledande programvara för Workforce Management, ansluter till Ignite Partner Programme. Tillsammans stärker vi våra molnbaserade lösningar och hjälper våra kunder att gå mot digitalisering och engagerande shoppingupplevelser. Dynamiken efter pandemin är perfekt, eftersom personalhanteringen kräver mycket uppmärksamhet och är avgörande för att ge en ordentlig introduktion till de dagliga försäljningsuppgifterna.”

För mer information, vänligen kontakta:

Carolin Jaques
Marketing Director
Extenda Retail
Tel. +46 707 615 199
Email: carolin.jaques@extendaretail.com

 

Om ORQUEST

ORQUEST är en programvara för Workforce Management, eller schemaläggning av personalstyrkan, som bygger på sofistikerade algoritmer, avancerad analys och artificiell intelligens. Den är utformad specifikt för detaljhandel och snabbmatsrestauranger. ORQUEST WFM-programvara finns i 16 länder, i 1 200 butiker och skapar scheman för fler än 40 000 anställda. Programvaran hjälper därmed detaljhandlare som Douglas och McDonald’s att öka försäljningen med 8 %, minska schemaläggningstiden med upp till 90 % och personalkostnaderna med 5 %.
Läs mer på orquest.com.

Bli en återförsäljare idag – kontakta oss!

Stay up to date on news from Extenda Retail

More from our resource center

Ready to level up with Extenda Retail?

Discover how we can help you to exceed your own - and your customers’ - expectations!