• ExtendaGO, en del av det globale programvareselskapet Extenda Retail, lanserer et partnerprogram for POS- og Retail Cloud-forhandlere kalt Ignite for videre styrking av det europeiske tilbudet
  • Med Ignite Partner Programme kan forhandlere tilby ExtendaGOs skybaserte, digitale løsninger til små og mellomstore bedrifter
  • De skybaserte løsningene kan raskt konfigureres og lanseres på markedet
  • ExtendaGOs løsninger øker interne prosesser i små og mellomstore detaljhandelsbutikker og i hotell- og restaurantnæringen

Bli en partner

extendago_mediapack_nologo-1024×538 (1)

Sverige, 30 April 2021: ExtendaGO, en affärsenhet i det globala företaget Extenda Retail som erbjuder programvara för detaljhandeln, lanserar partnerprogrammet Ignite till återförsäljare som vill utvidga sin portfölj av molnbaserade POS-lösningar för detaljhandeln, samt för hotell och restaurang.

ExtendaGO har utformats nedifrån och upp för att leverera POS-as-a-Service och används redan i dag på hundratals platser. Med över 40 års erfarenhet av att hjälpa detaljhandlare och hotell- och restaurangverksamheter att nå framgång erbjuder ExtendaGO små och medelstora företag en komplett, helintegrerad plattform för POS-funktioner i molnet, som är startklar på några minuter.

Extenda Retail har riktat den geografiska expansionen av ExtendaGO specifikt mot Storbritannien, tysktalande Europa, Benelux och Iberiska halvön. Nu lanseras alltså ett partnerprogram under namnet Ignite som kombinerar de här digitala expertkunskaperna. Återförsäljare som ansluter sig till dem som redan gått in som partners i Ignite kan erbjuda en heltäckande tjänst med ExtendaGOs POS-in-Cloud-lösningar, inklusive tillgång till utbildning, säljsupport, marknadsföringsmaterial och samarbetsaktiviteter.

Ignite erbjuder återförsäljare nya intäktsmöjligheter genom att plocka in ExtendaGO som en del av deras totala erbjudande och därmed öppna nya vägar till marknaden. Partnerregistrering görs snabbt och smidigt via webbplatsen för ExtendaGO. Och Ignites försäljningsmodell i tillväxtregionerna fokuserar uteslutande på att utveckla kanalpartnerskap, utan något alternativ för direktförsäljning på marknaden.

Med startklara funktioner som är utformade specifikt för små och medelstora företag i olika detaljhandels-, hotell- och restaurangsegment, kan kunder vara igång med sin lösning inom några minuter efter en trestegsprocess på ExtendaGOs webbplats. Det enda som krävs är en iOS-enhet och internetanslutning.

Henning Lieng, Head of SMB på Extenda Retail, säger: ”När världen nu så smått börjar återhämta sig från pandemin är vi mycket glada att lansera Ignite Partner Programme runt om i Europa. Det här initiativet öppnar för ännu fler möjligheter till samarbete med ledande leverantörer på våra målmarknader, och det stärker ytterligare vår position som innovativ POS-in-Cloud-leverantör för detaljhandeln samt för hotell och restaurang.

Under 2021 har vi ingått flera nya partnerskap i Skandinavien och Nederländerna, och vi ser fram emot att fler partners ansluter sig till vår plattform för att utrusta små och medelstora företag i en tid av snabb digitalisering.”

För mer information, kontakta:

Carolin Jaques
Marketing Director
Extenda Retail
Tel. +46 707 615 199
Email: carolin.jaques@extendaretail.com

Henning Lieng
Head of SMB
Extenda Retail
Tel. +47 982 894 32
Email: henning.lieng@extendaretail.com

Vil du bli med i vårt voksende partnersamfunn?

Bli en partner

Stay up to date on news from Extenda Retail

More from our resource center

Ready to level up with Extenda Retail?

Discover how we can help you to exceed your own - and your customers’ - expectations!