ExtendaGO nu 2 maanden gratis

Stap nu in voor €39 per maand en krijg de eerste 2 maanden gratis!

Meld je nu aan 

Rabo OmniKassa, samen met ExtendaGO’s marktleidende software voor de detailhandel, combineert het de veiligste bankoplossingen om onze klanten een krachtige, maar toch voordelige point of sale-oplossing te bieden. Hier is hoe!

Krachtige betalings- en winkeloplossingen

Toegewijd aan een toekomstbestendige samenleving, hebben we de beste retailbetalingsoplossing ontwikkeld die op de markt verkrijgbaar is. Met cloud-native technologie bieden we een point of sale (POS) met een compleet scala aan functionaliteiten die het gemakkelijk maken om in-store processen en product outlets te beheren.

rabobank_website_thumbnail_with_logos-1024×575

Klantervaring en verkoopprestaties

Hoe meer betaalmethoden er beschikbaar zijn, hoe vrolijker uw klanten zullen zijn. Naast het onbetwistbare belang van klantenservice en de nabijheid van zakendoen vanuit huis, eisen klanten handige betaalmethoden die leiden tot positief en opnieuw kopen. De kassa van ExtendaGO is nu gekoppeld aan de Rabo OmniKassa, waardoor u gemakkelijk en snel kunt betalen.

Twee systemen die elkaar aanvullen – en een gratis proefperiode van 2 maanden!

Met een open API kan de retailsoftware van ExtendaGO worden gedownload via de App Store en kan deze zonder extra kosten worden gepersonaliseerd, afhankelijk van de specifieke kenmerken die elk bedrijf nodig heeft. Uw waardepropositie wordt geoptimaliseerd met oneindige mogelijkheden voor uw bedrijf en klanten.

“Rabobank is blij met ExtendaGO als partner. Samen bedienen we retailklanten met een feilloze omnichannel-ervaring. De knowhow van ExtendaGO in Cloud-based POS & Retail backend-software helpt onze klanten bij hun zoektocht naar de volgende digitale stap. De software maakt het heel eenvoudig om te integreren met Rabo Omnikassa en binnen een dag je nieuwe winkel te openen.”

Aanmelden

Krijg 2 maanden gratis

Meld u aan voor een gratis demonstratie met onze retailexperts.

Ready to GO: Eenvoudige integratie is onze (en uw) prioriteit

Met onze nieuwste technologie is uw nieuwe Point Of Sale binnen enkele minuten operationeel. Ontdek de voordelen van ExendaGO POS en hoe we samen met Rabo OmniKassa waarde toevoegen aan uw bedrijf:

Voordelen ExtendaGO

  • Intuïtief en gemakkelijk te bedienen
  • Mobiele cloud tablet of iPhone versie
  • Veel functionaliteit uit de doos voor een lage prijs
  • Geïntegreerd met levering, e-commerce, boekhoudsoftware, Rabobank Omnikassa betalingen & meer
ExtendaGO industry – retail

Meld u aan voor een gratis demo met onze retailexperts om de voordelen en waardepropositie te leren kennen die ExendaGO point of sale aan uw bedrijf kan toevoegen.

Krijg 2 maanden gratis